A legváratlanabb témában is segítséget kapok az utazási irodából

Azért szeretek utazási irodánál dolgozni, mert sokszínű, változatos, ráadásul én nagyon szeretek emberekkel dolgozni. De azért ez mégsem olyan, mint amikor mondjuk kasszázik az ember. Itt jobban el lehet beszélgetni az ügyfelekkel, picit közelebb lehet kerülni az emberekhez, mint egyébként, más hasonló munkák során, amikor sokkal több emberrel találkozol, de jóval rövidebb ideig.

Múltkor például épp egy ügyféllel beszélgettem egy szállásfoglalással kapcsolatban, mikor szóba kerültek a napelem rendszerek. Miközben épp a foglalást intéztem, az ügyfél meglátott egy balatoni szállodáról készült szórólapot, és a szállodán pedig napelem rendszer volt. Teljesen egyetértettünk abban, hogy mennyire jó dolog, hogy manapság mindenki kezd odafigyelni a környezetvédelemre, és hogy milyen szuper, hogy a nagyvállalatoktól kezdve tényleg mindenki tesz valamit azért, hogy egy élhetőbb földet hagyjunk a gyerekeinkre, unokáinkra.

Elmesélte, hogy ők is nemrég telepítettek napelem rendszert a családi házukra. Mivel mi is épp ilyesmin gondolkodunk, természetesen azonnal életem a lehetőséggel, hogy rákérdezzek, mégis milyen céggel dolgoztak, mert mi már egy ideje keresgélünk, de nem tudjuk eldönteni, hol állapodjunk meg. Gondolkodás nélkül vágta rá, hogy csakis a Pentele Solart ajánlja. Rendkívül megbízható napelem rendszerekkel foglalkozó vállalkozás, akik azután, hogy felveszi velük az ember a kapcsolatot, nem engedik el a kezed, amíg nincs a napelem a tetőn. Mármint ez azért fontos, mert a napelem rendszerek nem úgy működnek, mint mondjuk egy hűtő, hogy beteszed a lakásba, bekapcsolod és kész, hanem komoly adminisztratív munka is van mögötte, és a Pentele Solar szakemberei mindvégig segítenek benne, nem csupán a konkrét fizikai napelem rendszereket biztosítják.

Annyira szimpatikusnak tűnt az elmondások alapján ez a cég, hogy rákerestem a weboldalukra a neten, a napelempalyazatok.hu címen. Nem csalódtam, egy nagyon szép, igényes weboldal, könnyű rajta eligazodni, és ami a legfontosabb, csupa hasznos és érdekes cikket és bejegyzést tartalmaz a napelem rendszerekről, napelemes pályázatokról, a 0%-os hitel lehetőségről, amelyet lakossági ügyfélként lehet pályázni.

Megmutattam a páromnak is, mondtam, hogy egy ügyfelünk ajánlotta a Pentele Solar, napelem rendszerekkel foglalkozó céget. Ő is átbogarászta a weboldalukat, és végül arra jutottunk, hogy felvesszük velük a kapcsolatot.

A weboldalukon keresztül lehetett is írni nekik, majd időpontot beszéltünk meg, amikor a helyszíni felmérést elvégezhetik, és meg is állapították, hogy a tetőszerkezetünk alkalmas a napelemes rendszer telepítésére. Ezután pedig tényleg segítettek az adminisztratív részével is boldogulni a projektnek. Maga a rendszer telepítése pedig csak néhány órát vett igénybe. Szóval nagyon gyorsan, precízen dolgoztak, nagyon elégedett voltam velük. Sajnos azóta nem találkoztam az ügyféllel, aki ajánlotta őket, viszont, ha még egyszer betéved hozzánk, mindenképp meg szeretném köszönni neki a tippet, nagyon bevált!