Babával az utazás sem egyszerű, de legalább a pelenka nem probléma

Ez a bejegyzés nem útmutató lesz arról, hogyan utazz kisgyerekkel, mert szerintem nem nagyon jó ötlet olyan pici babát nagyobb útra vinni, akivel még olyan sokat kell megállni, meg pelenkát cserélni meg minden ehhez hasonló nyalánkság. De, ha esetleg mégis erre adnád a fejed, akkor mutatok egy trükköt, hogy legalább a pelenka vásárlásra ne legyen nagy gondod.

A lord.shop.hu egy olyan webáruház, ami főleg pelenkákat és popsi törlőket árul szinte minden pelusos korosztálynak. Itt biztos megtalálod, amit keresel, méghozzá nagyon jó áron. Ugyan a márka nem biztos, hogy a legismertebb, de nekünk nagyon bejött, ez a Sleepy pelenka.

Ugyan ezekből van a legnagyobb választék, de nyaraláshoz akár naptejet, és egyéb szükséges dolgokat is rendelhetsz innen. Vagy, ha nem nyaralni készülsz, akkor a háztartásodat is feltöltheted innen mindenféle tisztító szerrel vagy fürdőszobai kellékkel, mint szappan, tusfürdő, fogkrém, és ehhez hasonlók.

A szállításnál fontos, hogy előbb a saját futárjuknál keresgélj, hogy az irányító számod alapján megállnak e a hónap valamelyik napján a te településednél, vagy sem. Ez az opció akár 1500 forinttal is olcsóbbá teheti a végösszeget, hiszen 8 ezer forinttól már ingyenesen kiszállítanak. Arra is megéri figyelni, hogy minden rendelés 5 ezer forint fölött legyen, mert csak onnantól tudnak akármilyen opcióval kiszállítani. Ezt természetesen egy nagyon szép kis táblázatban össze is foglalják.

Hogyha csak a GLS-sel tudsz rendeltetni, akkor a szállítás 1200 forint, plusz, ha utánvéttel rendelsz még 300 forint a kezelési költség. Ezzel szemben 8000 forint alatt a saját futárjuk 800 forintért szállít ki, és utánvétnél 200 forint kezelési költséget kérnek el. Persze a GLS csak 2-3 napot vesz igénybe, míg a lordosok csak előre megadott napokon tudnak menni a kimondott településekre. Ezért jó ez olyan embereknek, akiknek rutin szerűen kellenek ezek a dolgok, mint például a kismamáknak/babáknak vagy az időseknek esetleg, akik nem tudnak elmenni a legközelebbi városba bevásárolni.

A rendeléseket amúgy a szállítási nap előtt 12 órával még elfogadják, így akár az utolsó pillanatban is rendelhetsz tőlük, valószínűleg megkapod a csomagodat időben. Ez az időseknek olyan szempontból is nagyon jó, hogy a család egy másik tagja is el tudja nekik intézni a rendelés,ha ők esetleg nem annyira értenének egy webshop használatához, és így mindenki boldog lehet.

Mi nagyon szeretjük használni a lord.shop.hu-t, és nagyon reméljük, hogy ezek után másoknak is nagy segítséget fog jelenteni.