Fém polc kellett az utazási irodába: gyorsan találtunk is

Bevallom, soha nem bíztam igazán az utazási irodákban, nem azért, mert azt gondolom, hogy rosszak lennének, vagy esetleg drágák, hanem általában mindig jobban bízom a saját szervezésemben, még akkor is, ha így bonyolultabb egy kicsit a folyamat.

Persze azért, vannak olyan helyek a világban, ahová soha nem mennék el utazási irodai összeköttetés nélkül: már csak azért is, mert ha bármi baj történik, akkor például sokkal könnyebb általuk a hazajutás.

Az is igaz, hogy túl sokat nem is tudtam az utazási irodák működéséről, de pár hónappal ezelőtt az egyik barátnőm, Kitti egy utazási irodát nyitott. Még új, és sokan nem ismerik, de nagyon ért hozzá, konkrétan az eddigi életét végigutazta, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sikeres lesz ebben a szférában. Az irodája berendezéséhez szüksége volt egy fém polcra, amit együtt kutattunk fel, és együtt is választottuk ki. Egyrészt az iratok miatt kellett, másrészt pedig azért, mert vannak promóciós termékei, ajándékai, és azokat valahol tárolni kell.

Szóval, a fém polc keresés elég könnyen ment, gyorsan megtaláltuk a rackinglog.hu oldalát, akikről azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy nagyon ügyesek. Már több, mint 25 éve foglalkoznak különféle polcrendszerekkel, a kisebbektől a nagyobbakig, mindenféle méretben.

A fém polc, amit Kitti végül kiválasztott természetesen kisebb méretű, legalábbis egy gördíthető vagy egy galériás polcrendszerhez képest mindenképp. A honlapon olvasható termékleírások egyrészt nagyon meggyőzőek, másrészt pedig nagyon részletesek is, a rendszerek minden pozitív tulajdonságát elolvashattuk, sőt, minden termék esetében vannak ajánlások is, így mindenki könnyedén ki tudja választani a számára leginkább alkalmas polcrendszert.

Két fém polc volt, ami szóba jöhetett az utazási iroda esetében, és végül egy salgó fém polc mellett döntött. Ennek az a legnagyobb előnye, hogy az összerakásához konkrétan nincs szükség egyetlen darab csavarra sem: az ismertetője szerint egy gumikalapáccsal könnyen összeszerelhető. Tudom, hogy ezt így nehéz elképzelni, nekünk sem igazán ment, de tényleg egy csavarmentes fém polcról van szó.

Persze a könnyebb összeszerelhetőség nem jelenti azt, hogy magunknak kell összerakni: a rackinglog.hu minden egyes termékük esetében vállalja azt, hogy közvetlenül a kiszállítás után szakembereik összeszerelik a megvásárolt polcot. És ez nem csak a nagyokra vonatkozik, hanem például a Kitti által megvett fém polcokra is.

Az a legjobb ezekben a polcokban, hogy több méretben is elérhetőek, és nagyon erősek, vagyis a teherbírásuk nagy, olyannyira, hogy akár kilogrammot is elbír egy-egy polc. A polcok egyébként 33mm-enként egyedileg beakaszthatók, ami szerintem elég nagy szabadságot nyújt a polcok magasságát illetően.

Maga a megrendelés folyamata is olyan egyszerű, mint amilyen könnyen össze tudták szerelni a helyszínen a szakemberek a fém polcot. Az oldalon van egy ajánlatkérő űrlap, amit csak pár adattal kell kitölteni, mint például a megrendelő neve, elérhetősége, és kell írni egy rövid üzenetet is, amiben leírjuk a lényeget. Ez nem kötelező, de szerintem mindenképpen érdemes megtenni, már csak azért is, hogy tudják a cégnél, hogy konkrétan mi érdekel minket.

Ha ez megvan, akkor nincs más dolog, mint várni, hogy felkeressenek minket. Kitti is így csinálta, és elég gyorsan fel is hívták telefonon, és mindent meg tudtak beszélni, minden kérdésére válaszoltak, és nagyon barátságosak és készségesek voltak vele. Ez egyébként egy nagyon fontos dolog, és sajnos nem mindenhol alap, de szerencsére a RackingLognál igen.

Fém polc