Így találtunk jó terméket a kocsink klímaberendezésének tisztításához

Egy utazási irodában dolgozom, ahol naponta sok emberrel találkozom. A munkám során rájöttem, hogy tényleg igaz a mondás, senki sem egyforma. Vannak természetesen olyan emberek, akikkel könnyek kijön az ember és könnyű együtt dolgozni vagy kiszolgálni – ha már utazási iroda, akkor itt ugye szolgáltatásról van szó. Azonban vannak olyan emberek, akik nagyon nehéz természetűek.

Néha-néha bejön az irodába egy-egy család, pár, nyugdíjas házaspár, stb., akik szeretnének elutazni valahova. Elképzeléseik vannak, tulajdonképpen mindent szeretnének: tengerpart, szép szálloda, teljes ellátás, belépők a strandokra, és még sorolhatnám. Amikor elmondom, mit tudunk nyújtani, hogy ez mennyibe kerül és milyen opciók vannak, akkor teljesen fel vannak háborodva, hogy mi kerül ezen ennyibe.

Természetesen ilyenkor szépen el kell nekik magyarázni, hogy mindaz, amit felsoroltak, az lassan már a luxusnyaralás küszöbét súrolják. Az olyasmi pedig igencsak drága mulatság. Utána jön az alkudozás, hogy jó, akkor ne legyen teljes ellátás, legyen helyette csak reggeli. És még sorolhatnám.

Szerencsére a legtöbb esetben sikerül megállapodásra jutni és hatalmas mosollyal az arcukon távoznak az irodából. És ez boldogsággal tölt el. Nem mindenki gyakorlott az utazásban, nem mindenki utazik három havonta, van, akinek ez bizony az első életre szóló élménye, vagy akinek ez lesz az utolsó egy jó darabig, és szeretnék kiélvezni. Szeretnének egy olyan nyaralást, kirándulást, síelést, túrázást, ami pont olyan, mint amilyet elképzeltek. És amikor a mi segítségünkkel ez összejön, a boldogságuk határtalan.

Azonban néha nagyon érdekes emberekkel hoz össze a sors a munkahelyemen. Múltkor például egy olyan férfi jött be hozzám, aki szeretett volna egy körutazást csinálni a nagyobb városokba, ahol az autózás nagy szerepet játszik. Ahol annak is kultusza van, ahol múzeumok, versenyek, kiállítások vannak. Mint tudjátok, például Münchenben a BMW múzeum.

Szépen meg is terveztük neki az utat, amikor kiderült, hogy a férjem problémáján is tud segíteni. Van egy autónk, legtöbb esetben a férjem használja. Én nem szeretek vezetni, nem is értek az autókhoz. Nagyon ritkán szoktam vezetni, ha esetleg el kell mennem bevásárolni, de a férjem nem tud jönni, mert dolgozik, máshol van, akármi.

A gond akkor az volt, hogy kellett volna nekünk valamilyen termék, ami kitisztítja a klímaberendezést a kocsiban. Tudtuk, hogy ezt meg lehet oldani egyénileg is, nem kell egyből szervizbe menni és szétszereltetni a fél autót. Azonban nem tudtuk, hogy melyik márka a legmegbízhatóbb, feleslegesen meg nem akartuk többfélét egymás után kipróbálni. Ugyan nem volt még akkora a gond, így aztán mint mindenki más, mi is kicsit félresöpörtük ennek a problémának a megoldását.

Végül ez a pasas mondta, hogy ismer egy jó céget, ahol autós dolgokat árulnak, ezekkel foglalkoznak és nagyon megbízhatóak. Ő is mindig onnan rendel, ha kell neki valami vagy a családjának, barátainak, kollégáinak. Ez eléggé meggyőzött, így megnéztem, mit tud ez a webshop. Megtaláltam aztán a klima tisztito spray termékek között a legjobbat, legalább is a leírás alapján az tűnt a legjobbnak számomra. Ez a Sonax Klímatisztító Spray, amit 100 ml-es kiszerelésben lehet kapni és segít legyőzni a kellemetlen szagokat a klímaberendezésben. Gyorsan és precízen ki lehet vele tisztítani a rendszert, a leírás alapján negyed óra alatt kellemes levegőt lehet varázsolni a kocsiba. Még használati utasítás is található hozzá, ami segít abban, hogy hogyan kell használni, ha valaki esetleg nem tudná. Az ára is nagyon jó, úgyhogy egyből aznap meg is mutattam a férjemnek, mit találtam.

Meg is rendeltük aztán ezt a sprayt, személyes átvételre pedig több helyen is van lehetőség, mint például a kőbányai üzletben, vagy Kelenföldön, Újpesten, esetleg Óbudán. Szerintem elég jó a választék.

Ráadásul a “Szállítás” fül alatt ott van az elérhetőség is, amin érdeklődni lehet a leadott rendelésekről. Minden információ fent van az oldalon, tehát elég könnyen ment a dolog. A spray hamar meg is érkezett a kiválasztott üzletbe, átvettük, gyorsan haza is mentünk és egyből az volt az első dolgunk, hogy kipróbáltuk. Mindent úgy csináltunk, mint ahogy le volt írva a használati utasításban, aminek köszönhetően gyorsan ki is tisztítottuk a klímánkat a kocsiban.

Úgyhogy, ilyesmi is néha megtörténik nálunk.