Utazás közben ismertem meg az egyik legjobb pólóműhelyt

Utazni, világot látni az egyik legjobb élmény a világon. Képen, fotón, festményen látni azokat a tájakat, épületeket, amik felcsigázzák az érdeklődésedet, valahogy nem ugyanaz, mint élőben. Aki elmondhatja magáról, hogy állt az Eiffel-torony vagy a Taj Mahal tövében, sétált a Kínai Nagy Falon vagy éppen bejárta Skócia ködös, zöld felföldjét, az igazán szerencsésnek mondhatja magát. Magam is szeretek utazni, habár lehetőségem nem sok van rá, de amikor adódik, akkor igyekszem kihasználni. Így Európa jó pár országában megfordultam már, bár a kontinenst még nem hagytam el. De ez nem tántoríthat el attól, hogy ha rövid időre is, de elmenjek valahová a párommal. Ilyenkor ráadásul új ismeretekkel is bővülhet az ember, sőt, ismeretségekkel is! Például mi kifejezetten szeretünk buszos utakra menni, mert olcsóbbak, mintha csak kettecskén utaznánk, ráadásul a szállítás is meg van oldva, nem kell helyben járgányt bérelni vagy a saját kocsinkkal kimenni. A lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalt is egy ilyen kirándulás alkalmával ismertem meg egy fiatalember jóvoltából, aki csupa online rendelt, vicces feliratos pólót hozott az útra, néha komoly derültséget okozva a társaságban.

Mindig egy talány, hogy az ilyen utazásokra kikkel fúj össze a szél, az utazási iroda nem szokta elárulni, hogy kik és hányan vesznek rajta részt. De rendszerint igen színes brancs szokott összejönni, akikkel az idegenvezető nem mindig bír, de azért nagy rendbontás ritkán van. Ez a fiatalember is így csatlakozott egy horvátországi kiránduláshoz pár barátjával, nekem pedig rettentően megtetszettek a vicces, kreatív pólók, amiket hordott. Egy alkalmas pillanatban meg is kérdeztem tőle, hogy honnan szerzi őket, ő pedig szerencsére készségesen megmutatta nekem a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalt. Bevallom, elég puritán az öltözködési stílusom, éppen ezért voltam úgy vele, hogy kicsit színesítni kellene rajta egy-két hasonló darabbal. Mikor a szállásunkra értünk, nem bírtam magammal, és a szálloda wifijére csatlakozva a laptopomon rögtön el is kezdtem böngészni. Mondanom se kell, órákra a képernyő elé szögezett a dolog. Még a barátnőm is mellém telepedett tusolás után, hogy együtt fedezzük fel a kínálatot.

A rengeteg gyári minta mellett, amit kiválaszthatsz tetszőleges színű pólóra, még egyedi megrendelésre is van lehetőség! Vagyis ha kigondoltál magadnak egy szellemes pólómintát, akkor csak a lolmarkt.hu/egyedi-polo webhelyet kell felkeresned, és a cég saját grafikusi csapata akár egy elképzelés vagy egy vázlat alapján is el tudja készíteni neked, amit kigondoltál! Azt hiszem, ezzel a szolgáltatással igazán kimagasodik a lolmarkt.hu a versenytársai közül! Igazából nagyon vágytam rá, hogy elmondhassam: a saját tervezésű ruháimat viselem! De sosem volt bátorságom vagy időm utánanézi, hogyan is valósítsam ezt meg. Most viszont itt volt a lehetőség, úgyhogy elkezdett ezen pörögni az agyam. Az egész út alatt csak gyűjtöttem magamban az ötleteket, és mire hazaértünk, már meg is fogalmazódott bennem, melyik lesz az első, amit elkészíttetek!

Szerencsére végtelenül segítőkészek és aranyosak voltak a grafikai osztályon, tökéletesen megértettük egymást. Elmondtam nekik, hogy mire vágyom, még egy kis skiccet is küldtem nekik róla, ők pedig úgy feljavították, mintha beleláttak volna a fejembe! Pontosan azt a mintát sikerült kihozniuk, amit megálmodtam. Nem is tudom, hogyan lehetséges, de az ilyen emberekre csak azt lehet mondani: tehetséges! Szóval amint véget ért a tervezés, meg is rendeltem tőlük, és amint a gyártás véget ért, már kaptam is az értesítőt, hogy úton van a csomag a futárszolgálattal. A munkahelyem címét adtam meg, hogy mindenképpen át tudjam venni, de így sem kellett sokat várnom. Alig telt el pár nap, már meg is jött a futár, én pedig kibonthattam a gyönyörű, saját terveim alapján készült egyedi pólót. Hihetetlenül elégedett vagyok azzal, amit a pénzemért kaptam, és másoknak is csak ajánlani tudom! Nagyon megéri!