Utazás: lefoglalva, duguláselhárítás: megoldva!

Egy makacs dugulás sosem jöhet jókor. Ráadásul – legalábbis nálunk – elég sokszor történik meg, hogy az otthoni duguláselhárító praktikák csak rontanak a helyzeten. Tavaly tavasszal is egy elég kitartó fürdőszobai dugulással küzdöttünk. Már hetek óta fél nap kellett, hogy lefolyjon a kádból a víz, elúszott a fürdőszoba, amikor ment a mosógép, visszajöttek dolgok a vécéből… Egy szóval: rémes volt.

Az élet azonban nem állhatott meg, ráadásul a nyárra is el kellett kezdeni készülni. A szerelők, akiket fel tudtam hívni természetesen napokkal (esetenként hetekkel) későbbi időpontokat adtak meg legközelebbi lehetőségnek. Így úgy döntöttem, azon a héten inkább elszaladok az utazási irodába, és elintézem a nyaralásfoglalást, hogy legalább az meglegyen.

Nem gondoltam volna, hogy a sorbanállás oldja meg a problémát

Miközben türelmesen vártam a soromra az utazási irodában, felhívtak a gyerekek.

“Anyu, most már tényleg nagy a gáz, mindenhonnan jön a víz (a kicsi hangja távolabbról: ajaj, ez már nem csak víz). Csinálj valamit!”

Tehetetlenül álltam az utazási iroda közepén… Mégis mit csinálhatnék, amikor egyik szerelő sem elérhető a közeljövőben? Megnyugtattam a gyerekeket, hogy nem lesz semmi baj. Átküldtem őket a nagyihoz (hála az égnek, egy utcával lejjebb lakik). És elkezdtem gondolkodni, honnan a fenéből kerítsek duguláselhárítást… Lehetőleg azonnal.

Miután letettem a telefont, az előttem álló férfi hozzám fordult, elnézést kért, amiért beleavatkozik, de kiderült, hogy tud egy weboldalt, ami megoldás lehet a problémámra.

Gyorsan felírtam, amit mondott: vizgazfutesszerelo24.hu. Azután sietve lefoglaltam a kinézett utazást (szerencsére már gyorsan megy az ilyesmi). És hazasiettem megoldani az otthoni dugulást.

Duguláselhárítás Budapest és Pest megye egész területén, akár 1 órán belül is

Az utazási irodában ajánlott weboldal, a vizgazfutesszerelo24.hu, víz-, gáz- és fűtésszereléssel kapcsolatos problémák megoldását vállalja. A javítástól a karbantartáson keresztül a kiépítésig igyekeznek mindenben a segítségedre lenni. Foglalkoznak duguláselhárítással is. Három évtizednyi szakmai tapasztalattal, profi szakemberekkel dolgoznak.

ÉS! Sürgős esetben akár egy órán belül is kiszállnak.

Nekem külön tetszett az is, hogy nem várják el, hogy te pontosan tudd, mi a pontos problémád és ehhez milyen szerelőre van szükséged. A telefonos adatfelvétel során ugyanis felteszik neked az összes kérdést, ami a probléma pontos behatárolásához szükséges.

Ha nem szeretnél te telefonálni, vagy csak épp nem olyan sürgős a dolog, mint az én esetemben, akkor pedig kérhetsz visszahívást vagy emailes kapcsolatfelvételt. Ráadásul mindezt egy nagyon egyszerűen használható online felület segítségével teheted meg!

Az elérhető szolgáltatások mellett számos egyéb információ

A vizgazfutesszerelo24.hu weboldalon az elérhető szolgáltatások, és ezek – akár SOS – elérhetősége mellett számos információt találunk arról, hogy milyen szakemberekkel, milyen módszerekkel dolgozik a cég. Aki abban szeretne biztos lenni, hogy a kiállított számlát elfogadják majd a biztosítók, erre vonatkozóan is talál adatokat. Illetve ha valaki biztosan szeretné ellenőrizni, hogy vállalnak munkát az Ő lakhelyén, ezt is megteheti.

Miután hívtam a szerelőt – mivel dugulással volt problémám – megnéztem, mit írnak az oldalon a duguláselhárításról.

Megtudtam, hogy milyen módszerekkel dolgoznak azon, hogy megoldják a problémámat, illetve azt is, hogy mi van, ha mégsem képesek ők elhárítani a fürdőszobai katasztrófánkat.

FIGYELEM! MOST KÖVETKEZIK A LEGESLEGFONTOSABB RÉSZ!

Az oldal felhívja a figyelmet arra, hogy az otthoni praktikák, vagy barkácsáruházban vásárolt duguláselhárító eszközök használata néha több kárt tesz, mint használ. Én olyan típus vagyok, aki a “nagyinak is bejött” címszó alatt bármilyen home made módszert kipróbál… Legalábbis eddig ilyen voltam. De mióta tudom, hogy például egy dugulás esetén a túlzottan erős pumpálással SZÁZEZRES NAGYSÁGRENDŰ további károkat is okozhatok (amellett ugye, hogy a dugulást sem oldom meg), azt hiszem, óvatosabb leszek majd a “nem kell nekem szerelő” élet-filózófiával.

Összegezve tehát: a nyaralás lefoglalása megoldva, a dugulás pedig hamarosan elhárítva! Ha budapesti vagy Pest megyei vagy és esetleg víz-, gáz- vagy fűtésszerelésre lenne szükséged (vagy neked is elúszott a fürdőszobád), keresd fel az oldalt a szakértő segítségért!